Trots Rhenen , , rhenen@trotsnl.nl http://rhenen.trotsnl.nl/img/logo_transparant.png

Onze lijsttrekker brengt z'n stem uit:

Lijsttrekken brengt z'n stem uit

Lijsttrekker brengt z'n stem uit

 

 

 

Klik op YouTube voor volledig scherm!

Het is de hoogste tijd voor een fatsoenlijk écht rechtse partij in de Rhenense Raad!

De letterlijke tekst:

Goedendag, mijn naam is Rob van der Zee. Trots Rhenen lijst 9 doet aan deze verkiezingen uitdrukkelijk mee in nauwe samenwerking met BBB, de Boer Burger Beweging van Caroline van der Plas. Daarmee hebben we de ideale mix tussen een onafhankelijke lokale partij met de volledige steun van de landelijke partij BBB.

Waar van toepassing zal het partijprogramma van BBB in de raad voor ons leidend zijn.

Naar verwachting zal BBB volgend jaar met 2 à 3 zetels in de provinciale staten vertegenwoordigd worden, ook daarmee zijn de lijnen dan zeer kort. We kunnen nu al reeds rekenen op Caroline in de Tweede Kamer.

Daarnaast trekken we samen op met andere BBB bondgenoten in de regio zoals in Wijk bij Duurstede, bijvoorbeeld in onze strijd tegen windturbines.

Wij zien het als onze belangrijkste taak om ook na de verkiezingen de stem van de burger te zijn. Ingrijpende besluiten mogen alleen genomen worden ná een referendum!

Wij zijn mordicus tégen Windturbines én tegen een AZC in Rhenen *)

Er zal een verlaging van de Onroerende Zaak Belasting moeten komen gezien de stijgende huizenprijzen en de inflatie.

Verder zijn wij voor méér aandacht voor openbare orde en veiligheid, goede zorg voor senioren, lokaal ondernemerschap én Rhenen moet er alles aan doen om te voorzien in de woningbehoefte van onze inwoners.

Steunt u het voorgaande en vooral wilt u géén windturbines in Rhenen, stem dan BBB bondgenoot Trots Rhenen, lijst 9

Kijk ook eens op onze website: trotsrhenen.nl

Dank u voor uw aandacht.

*) Waarom is Trots (nog steeds) tegen een AZC in Rhenen? Omdat een AZC voor 80% bezet wordt gehouden door zogenaamde 'veilige landers'. Wij snappen best dat 6 miljard mensen hier beter af zouden zijn dan waar ze nu wonen, maar daar is simpelweg geen plek voor en bovendien is asiel daar niet voor!! Dus alle 'veilige landers' per kerende post retour zodat er plaats is voor echte vluchtelingen (uit oorlogsgebieden e.d.), nood- en crisisopvang, dat is volstrekt iets anders.